Day Trips d.o.o.

Industrija

Turizam

Izazov

Povećati online prisutnost, uspostaviti sistem online kupovine karata za različite izlete te promovirati izlete putem Search Engine optimizacije.

Strategija i Pristup

Izrada web stranice za turističku agenciju Day Trips d.o.o.

Izrada autoritativne web stranice za prodaju dnevnih izleta iz Splita nosila je sa sobom mnoge izazove:

Nakon definiranih ciljeva i željene funkcionalnosti web stranice krenulo se sa izradom dizajna i strukture kako bi navigacija stranice lako dovodila do željenog cilja. Vodilo se računa o isticanju prodajnih dijelova stranice, s posebnom pažnjom na SEO istih.

Istraživanje ključnih riječi vezanih za rad turističkih agencija koje nude dnevne i poludnevne izlete iz Splita te osmišljavanje plana pisanja članaka i vodiča, kako bi se njima generirao organski, odnosno besplatni promet na web stranicu.

Analiza postojećih rješenja za prodaju ulaznica, njihovo postavljanje i integracija na stranicu. U početku se radilo na booking sistemu TrekkSoft, koji je kasnije zamijenjen Bokun booking sistemom.

Kako bi se povećala online prodaja ulaznica za izlete, vodilo se računa o istraživanju prodajnih ključnih riječi te optimizaciji stranica za istražene ključne izraze.

Dolor non sapien quam egestas, elit a viverra malesuada! Vestibulum risus diam non sapien quam egestas, elit a viverra malesuada! Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci lorem. Dolor amet non sapien quam egestas!
Miriam Brightwood
Founder & CEO
Pokreni video

Obavljene usluge

Kako bi ostvarili postavljene ciljeve, turistička agencija Day Trips d.o.o. koristila je sljedeće usluge