Usluge

Strategija izrade web stranice

Pružite vašim klijentima informacije koje oni traže!

U svrhu izrade autoritativne web stranice od velike je važnosti definirati svrhu, odnosno krajnji cilj web stranice, te razloge zbog kojih će ona biti korisna naručitelju, kao i krajnjim korisnicima. Koji je razlog zbog kojeg želite napraviti web stranicu? Da li putem nje želite prodavati usluge ili proizvode, želite li web stranicu kako bi putem nje osnažili prisustvo vašeg brenda ili želite web stranicu kako bi vašim klijentima pružili najnovije informacije vezane za vas i/ili vašu tvrtku.

Strategija

Web dizajn

Web dizajn je ono što vaše korisnike tjera ili privlači vašoj web stranici!

Dizajn web stranice je iznimno važan kako bi vaši korisnici što lakše i što brže došli do korisnih informacija koje želite prezentirati. On mora biti u skladu sa vašim vizualnim identitetom kako bi osnaživala vaš brand i prisustvo na tržištu. 
U današnjem vremenu pametnih telefona i tableta vrlo je važno da se stranica bez poteškoća otvara na svim uređajima i na svim internet preglednicima (Chrome, Firefox, Safari, Opera…). Isto tako, zbog sve veće brzine vremena u kojem živimo, krajnji korisnici traže da se stranice otvaraju izuzetno brzo. 
O svemu tome vodimo računa prilikom izrade dizajna vaše web stranice!

Ciljevi web dizajna

Izrada web stranice

Neka vaša web stranica radi za vas!

Nakon što ste definirali svrhu/cilj vaše web stranice, već prilikom njene izrade nužno je omogućiti sve funkcionalnosti koje su potrebne kako bi se taj cilj postigao. To može biti mogućnost online prodaje, višejezičnost ili galerija fotografija koja će promovirati vaše proizvode, odnosno usluge.

Prilikom izrade web stranice posebnu pažnju posvećujemo optimizaciji tražilicama, sadržaja, fotografija i video uradaka, kako bi vaš sadržaj što prije došao do vaših stalnih i potencijalnih klijenata, odnosno korisnika.

Koraci u izradi web stranice

Marketing

Dođite s lakoćom do novih kupaca i klijenata!

U sklopu izrade web stranice i prilikom definiranja strategije od samog početka vodimo računa da vaša web stranica ima visoki položaj u internet tražilicama za izraze koje Vaši potencijalni klijenti upisuju u tražilicu kada traže uslugu ili proizvod kojeg vi nudite. Budući da je potrebno određeno vrijeme kako bi vaša stranica postigla organski (besplatan) promet, možete se odlučiti i za dodatnu uslugu plaćenih oglasa na Google tražilici ili društvenim mrežama, kako bi svoj proizvod ili uslugu odmah prezentirali vašim potencijalnim klijentima

Web marketing

Usluga održavanja web stranica

Prepustite nam svu brigu oko rada vaše web stranice, a mi ćemo se potruditi da ona ispuni sve postavljene zadatke i nadmaši vaša očekivanja

Analiza rada stranice

Za vas pratimo sve parametre rada web stranice i savjetujemo vas kako povećati promet i prodaju kreiranjem novog ili optimizacijom starog sadržaja.

Unos i optimizacija sadržaja

Objava novog sadržaja i njegova optimizacija kako bi na najbolji mogući način konkurirao u tražilicama i doveo nove potencijalne klijente na vašu web stranicu.

Istraživanje tržišta

Vršimo kontinuiranu analizu rada vaše online konkurencije i otkrivamo vam nove načine promocije vaših usluga ili proizvoda.

Analiza postavljenih ciljeva

Obavljamo analizu postavljenih ciljeva web stranice i radimo strategiju kako ih što bolje postignuti.

Pravo rješenje za svakoga

Naši paketi su prilagođeni različitim potrebama klijenata te uključuju sve što je potrebno da bi uspješno krenuli u online poslovanje i promociju vaših proizvoda ili usluga

Mala web stranica

Postavite svoju web stranicu i predstavite se na online tržištu uz minimalnu investiciju

Srednja web stranica

Ukoliko želite odmah konkurirati na web tražilicama

Web Shop

Za online promociju proizvoda i predstavljanje vašeg brenda na online tržištu

Neki od naših radova

Pogledajte neke od naših radova i saznajte više o načinima kojima smo postigli da izrađene web stranice ostvare zadane ciljeve zbog kojih su te web stranice i napravljene