LAG Brač / FLAG Brač

Industrija

Udruga

Izazov

Napraviti online katalog koji spaja različite proizvođače s otoka Brača, Hvara, Šolte i Visa s naručiteljima

Strategija i Pristup

Izrada web stranice O-kupi otok

Kako bi se postigla željena funkcionalnost web stranice koja bi spajala više različitih ponuditelja lociranih na različitim otocima bilo je potrebno

Nakon definiranih ciljeva i željene funkcionalnosti web stranice krenulo se s definiranjem dizajna i strukture, kako bi navigacija stranice lako dovodila do željenog cilja. Posebna pažnja bila je usmjerena na isticanje proizvoda i proizvođača te jednostavno naručivanje proizvoda sa željenog otoka.

Jedan od glavnih izazova izrade platforme O-kupi otok bilo je uspostavljanje zajedničke tržnice za mnogobrojne ponuditelje proizvoda smještenih na četiri otoka.

https://okupiotok.eu/odaberi-proizvod/

Svaki od ponuditelja koji su prezentirani na platformi O-kupi otok ima svoj osobni profil na kojemu su prikazane informacije o ponuditelju, kao i njegov osobni web shop s listom vlastitih proizvoda

Isto tako proizvodi ponuditelja su objavljeni i na zajedničkoj online tržnici

Kao i na zajedničkom katalogu ponuditelja

Bez obzira koliko proizvoda od različitih ponuditelja korisnik stavi u košaricu, svaki od ponuditelja će primiti detaljnu narudžbu vlastitih proizvoda.

Iako je projekt izrade web stranice za platformu O-kupi otok imao mnoge izazove u vidu postizanja željene funkcionalnosti stranice, uz kvalitetnu komunikaciju i podršku postigli smo više nego zadovoljavajuće rezultate.
Toplo preporučujemo!
Vanja Purić
Voditelj -Tajnik

Obavljene usluge

Kako bi ostvarili postavljene ciljeve LAG/FLAG Brač su koristili sljedeće usluge