Culture Club Revelin

Industrija

Ugostiteljstvo

Izazov

Povećati online prisutnost, uspostaviti sistem online kupovine karata za različite klupske evente, kako na podiju tako i za VIP stolove.

Strategija i Pristup

Izrada web stranice za noćni klub Revelin

Kako se krenulo sa izradom sasvim nove web stranice, njena izrada je uključivala pripremu strategije, istraživanje tržišta i ključnih riječi, dizajna i strukture web stranice te SEO optimizacije objavljenog sadržaja. Pritom je posebna pažnja posvećena: na

Nakon definiranih ciljeva i željene funkcionalnosti web stranice krenulo se s definiranjem dizajna i strukture, kako bi navigacija stranice na najjednostavniji način dovela do željenog cilja. Vodilo se računa o tome kako istaknuti prodajne dijelove stranice i vizualno prezentirati protekle događaje u klubu.

Istraživanje ključnih riječi vezanih za rad dubrovačkih noćnih klubova te osmišljavanje plana pisanja članaka i vodiča kako bi što bolje generirali organski, odnosno besplatni promet na web stranicu te tako prezentirali program kluba zainteresiranim korisnicima​.

Analiza postojećih rješenja za prodaju ulaznica i pomoć pri integraciji odabranog rješenja na web stranicu.

Objavljivanje foto galerija, videa i promotivnih članaka vezanih za nadolazeće i netom završene evente.

Osim primjene SEO-a, promocija kluba i klupskih evenata vodila se putem search i display AdWords oglasa.

Suradnja je protekla izvanredno te smo uz kvalitetne savjete kako da postavimo i predstavimo naš brand na internetu dobili i kvalitetnu podršku vezanu uz integraciju booking sistema.
Svakako preporučujemo rad sa GOTO Web!
Vlado Raunig
direktor, CC Revelin
Pokreni video

Obavljene usluge

Kako bi ostvarili postavljene ciljeve noćni klub Revelin je koristio sljedeće usluge