Jakšić galerija

Industrija

Umjetnost

Izazov

Izrada web stranice i promocija radova članova obitelji Jakšić kao i objava novosti iz Galerije.

Strategija i Pristup

Izrada web stranice za Jakšić galeriju

Prilikom izrade web stranice za Jakšić galeriju posebna pažnja bila je usmjerena na:

Nakon definiranih ciljeva i željene funkcionalnosti web stranice krenulo se sa definiranjem dizajna i strukture, kako bi navigacija stranice lako dovodila do željenog cilja. Vodilo se računa o isticanju članova obitelji i njihovih specijaliziranih umjetničkih radova.

Kako je fotografija najbolji način promocije proizvoda iz Jakšić galerije, posebna pažnja posvećena je dizajnu same galerije i njenoj upotrebi, kako bi članovi galerije bili u mogućnosti samostalno i na jednostavan način unositi fotografije te tako promovirati svoje proizvode.

S obzirom da ime Jakšić već odavno nadilazi lokalne okvire, stranica je postavljena i na engleski jezik, kako bi se radovi Galerije prezentirali što većem broju zainteresiranih korisnika.

Kao i kod svakog kreativnog rada rad na stranici za naše galerije u Splitu i na Braču zahtijevao je i povremene korekcije i preinake što je uz kvalitetnu komunikaciju i predanost bez teškoća savladano. Ugodan rad i profesionalnost su samo neki od razloga zašto svakako preporučujem Goto web
Pokreni video

Obavljene usluge

Kako bi ostvarili postavljene ciljeve galerija Jakšić je koristila sljedeće usluge